Hoe het vroeger was

Als kind woonde Ilse in een bosrijke omgeving op de rand waar de Limburgse grens zich scheidt met de provincie Brabant. Vanaf haar geboorte had ze een onafscheidelijke band met haar grootmoeder.

6 maanden na de dood van haar grootmoeder werd haar moeder op 52-jarige leeftijd getroffen door een versnelde en agressieve vorm van Alzheimer! 

Op jonge leeftijd verloor zij dus haar  2 grote steunpilaren  nadat haar huwelijk ook op de klippen liep.

De zoektocht naar haarzelf

--2001

Ilse had geen keuze, ze moest wel opstaan uit de aanhoudende teleurstellingen en blijven verder vechten.

De zoektocht naar haarzelf begon door zelfstudie. Ze las de ene boek na de andere. Elke dag opnieuw ging er geen audiobook

aan voorbij. 

Ze nam deel aan vele internationale trainingen en opleidingen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn en  ontmoette         's werelds grootste filosofen, inspirators en auteurs. Ze begon zelf haar stem te gebruiken in presentaties en trainingen binnen een netwerkmarketing bedrijf.

-2005

Haar leven kreeg een heel ander wending toen ze aan de slag ging bij Justitie. Binnen de gevangenismuren kreeg ze een bevoorrechte plaats in de grootste humane school, dat achteraf gezien voor haar was voorbestemd om haar kennis en ervaringen te vervolledigen . Hoe hard en confronterend de gevangeniswereld ook mocht zijn, zo dankbaar is ze, dat ze als mens en als coach hier enorm in gesterkt en gegroeid is.

Ondanks de vele pijnlijke en turbulente jaren zowel privé als professioneel heeft ze haar droom nooit opgegeven.

Haar omgeving kent Ilse als een sterke, enthousiaste en dynamische vrouw maar in tegenstelling tot wat velen denken,  werd zij niet geboren met deze gaven. Ze kiest hier elke dag zelf voor, om de vele pijnpunten in haar leven om te buigen naar positiviteit en levenslust om zo de juiste mensen, voorspoed en succes  aan te trekken. 

De start

--2014

Al die tijd heeft ze geschreven, geobserveerd en al haar kennis en ervaringen neergepend!  Ze wist diep vanbinnen dat ze op een dag in haar leven deze informatie ging gebruiken. Stapels teksten, notities en dagboeken lagen netjes te wachten tot ze de moed vond om van deze informatie haar levensdoel te maken.

Toen ze destijds, in november 2014 door haar vriend geconfronteerd werd dat het alleen maar met "verhalen" bleef,  raapte ze al haar onzekerheid bij elkaar en begon ze met al haar kracht en toewijding aan haar grootste passie.

De grote uitdaging

Ze nam een stukje van haar informatie en begon met haar eerste, grote uitdaging, namelijk een avondseminarie voor het grote publiek.  Ze had een visie en haar creativiteit bracht haar bij de naam "Mijn Foertknop"

 

Ze gaf haarzelf 7 WEKEN en ze  bood  zichzelf dus echt een "momentum" aan.

Op dat moment had ze enkel een datum en een locatie, een uitdaging die haar elke seconde bezig hield. Ze heeft dan ook alles zelf gedaan omdat de passie in haar zo losbarstte.

Haar eerste "Installeer je Foertknop" seminarie was dan ook een groot succes!

Vandaag

Vandaag richt Ilse zich niet alleen naar "het volk".

Ze spreekt ook voor bedrijven maar is vooral op hoog niveau actief in de sportwereld. Dit als onafhankelijke sport mental coach!

Haar passie voor voetbal is onbegrensd en daarom ontwikkelde zijn een krachtig plan, "The Unbeatable Mind"-plan!

"The Unbeatable Mind" Plan!

 

Dit mentaal trainingplan is volstrikt privé en is enkel voor professionele sporters die meer willen dan mentale kracht alleen, namelijk het onwrikbaar vertrouwen in het manifesteren van hun doelen en dromen!

 

Voor meer info of afspraak mail haar via victorious.coaching@gmail.com

of via het onderstaand contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.